Ebita Talous­palvelut Oy

Ebita Talouspalvelut Oy on yhtiö, joka tarjoaa asiantuntevaa talous- ja palkkahallinnon palvelua. Yrityksen vahvuutena on hallita kaikki talous- ja palkkahallinnon prosessit konserni kuin muille pk-yrityskokonaisuuksille ja tarjota yhtenäistä raportointia yritysjohdolle. 

Yhtiöllä on vankka kokemus mm. alihankintateollisuuden- ja rakentamisalan yrityksien talouden pyörittämisestä.

HELPPOA ARKEA YHDESTÄ LUUKUSTA

Yritysjohdon sparraus

Palvelupakettiin kuuluu aina yritysjohdon sparraus. Yrityksen johdolla on monesti tarve pallotella asioita esim. kirjanpidon, verotuksen tai rahoituksen näkökulmasta ja näistä asioista juttelemme mielellämme ja tuomme omia näkemyksiämme esille.

Helpompaa arkea!

Taloushallinto nykyaikaisilla ohjelmilla

Kun taloushallinnon rutiinityöt pyörivät automaattisesti, voi yritysjohto keskittyä omaan liiketoimintaansa ja taloushallintopalveluiden toimija siihen, että se tuottaa taloustietoa yritysjohdolle oman liiketoiminnan tueksi.

Taloushallintoprosessit hallussa

Toiminta perustuu tehokkaaseen talouden hallintaan, prosessien ymmärtämiseen ja kirjanpito-osaamiseen. Päivittäiset hallinnolliset rutiinit hoituvat nykyaikaisia ohjelmistoja hyödyntäen, jolla pyritään minimoimaan työläät vaiheet.

Konsultointi, osa palvelua

Saatat miettiä asiaa joka liittyy palkanmaksuun, kirjanpitoon tai verotukseen ja haluat neuvoa ilman erillistä ajanvarausta. Me palvelemme mielellämme, ja saat vastauksen!

ASIAKASTARINOITA

Otamme vastuun asiakkaan asioista